Český jazyk

31.08.2017 13:34
Vážení rodiče,
 
sešity - v sedmé třídě neplánuji nákup pracovního sešitu, malé sešity na diktáty a sloh dostanou děti ode mě. Ráda bych však dětem koupila kvalitnější sešit na mluvnici/literaturu stejně jako minulý rok - sešit Oxford s tvrdými deskami a nepropíjecím papírem. I největším nepořádníkům zůstal po celém roce sešit vcelku a nerozpadl se. :-) Cena sešitu je 25 Kč. Vybírat budu hned od první hodiny češtiny (sešit dětem koupím sama). Kdyby pro někoho nebyla tato částka akceptovatelná, dejte mi vědět.
 
Naprostou nutností je mít v penále LEPIDLO A NŮŽKY. V šesté třídě to byl velký problém, dětem budu kopírovat pracovní listy (abyste zbytečně neplatili pracovní sešit, který celý nevyužijeme). Žáci, kteří nebudou mít lepidlo a nůžky, budou pracovní list přepisovat ručně.
 
čtenářský deník - Čtenářský deník si děti vlepí na desky sešitu a stejně jako minulý rok budou pravidelné testy z přečtených knížek. Vždy vybírám takové tituly, které se dají sehnat v naší školní knihovně, či jsou v pdf formátu na internetu.
 
Těším se na spolupráci v novém školním roce a v případě jakýkoli dotazů - pište :-)

 
Lucie Kudláčková

kudlackova@zsmikulova.cz